Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Mülkiyet prodüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devran ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya sütun ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 paye eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince azıcık elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok kavidür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden delikükebilir lakin puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında elverişsiz çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma sorun oluşum etmez. Ancak kez prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 paye arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile içinlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında ana sorun platformın antipatik değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama platformı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının üslup geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka üslup geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine büyük ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://grafikkarti.name.tr/ https://sinopwebtasarimseo.name.tr/ https://sekerleme.name.tr/ https://masajcihazlari.name.tr/ https://korkugerilimkitaplari.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort edirne escort yozgat escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/